Hírlevél küldő program

Hírlevél küldő program

Online marketing kivitelezőként az évek során nagyon sok hírlevél küldő programhoz volt már szerencsém (MailerLite, ListaMester, MailChimp, ActiveCampaign, SalesAutopilot, WebGalamb), ezért pontosan látom az előnyöket és a hátrányokat.

Hírlevél küldő program – kiválasztási szempont#1

Tudom, hogy induló vállalkozásként az egyik legfontosabb szempont a hírlevél küldő program ára.

Nem értek egyet azokkal a szakmai véleményekkel, hogy néhány hónapra finanszírozzuk meg előre a szoftver árát, mert hosszabb távon majd úgyis megtérül. Vagy hogy egy ingyenes szoftver – tudat alatt vagy tudatosan – bekorlátozna.

Ha létezik 1000 feliratkozóig ingyenes megoldás, amivel bámulatosan okos funkciókat is elérünk, akkor miért stresszeljük magunkat még egy fix költséggel, a hírlevél küldő program havi díjával, amit szintén ki kell termelnünk?

Az én álláspontom, hogy próbáld ki és tapasztald meg a hírlevelezés adta lehetőségeket szabadon. Anélkül, hogy azon görcsölnél, vajon mikor jön majd vissza a hírlevél küldő programba fektetett összeg.

Hírlevél küldő program – kiválasztási szempont#2

A hírlevél küldő programok sokaságában nagyon könnyű elveszni. Nem csak az ár az egyedüli meghatározó tényező.

Összeállítottam egy csomagot, amiben a hírlevelezés 3 legfontosabb témájára fókuszálunk.

  1. Melyik hírlevél küldő program való neked?
  2. Ha tudod, hogy mi blokkol le a hírlevelezés kapcsán, már tudsz tenni ellene! Ez a videó abban segít, hogy teljesen máshogy tudj tekinteni a hírlevelezésre. Mert az időhiányon és az ötletek hiányán túl az egész hírlevelezés tapasztalataim szerint sokszor inkább fejben dől el.
  3. 30+ hírlevél ötlet, így nem fogod egy hónap után abbahagyni.

Kívánom, hogy leld örömödet a hírlevelezésben, legyen vállalkozásod stabil pontja.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .